Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon 4 mjeseca
Povratak na članak

Afera Podravka: Mladiniću ukinut istražni zatvor

Istražni zatvor u kojem je proveo više od četiri mjeseca danas je ukinut Srđanu Mladiniću, vlasniku i direktoru splitske tvrtke SMS, šestom osumnjičenom u slučaju Podravka.

Komentari 5

MM
Mladen Miletić
19:46 01.03.2010.

Afera Podravka istražni zatvor; negdje 50 do 70 komentara je bilo kada su ga zatvorili predlagali su glavu dolje na ražanj a sada tišina sloboda za nevinoga je ko ga hebe ! što je sjedio i imao se pravo 11 tjedno u hladnoj vodi ( 8 litara) da se kupa... jad i bjeda kad se sve realno gleda . Na slobodi suz oni koji su osuđeni na 8 godina minimalne kazne za višestruke zločine samo jel su navodno i Bosasnci !

VL
OB
-obrisani-
15:25 01.03.2010.

..a dali se moze doznati,..zasto je cóvik bija 4 miseca u przunu ??...oli je bila \"tehnicka greska\"...??

VL
MM
Mladen Miletić
15:29 01.03.2010.

Podmuklost jakih i silnih nad nemočnima i igranja države i zakona. Kada smo jaki Sandera oderati da se malo iživljavamo i na velikima da pokažemo narodu kako smo silni i nasilni i na 100% nedužnima !

VL
MM
Mladen Miletić
15:48 01.03.2010.

Interesantno kako naša dfomovina u svima nama vidi samo lopove i zato su nam prepuni zatvori na osnovu čega su došli do takvoga zaključka. Koga god zatvoriš od Hrvata nemožeš fulati ako ti novinari kažu, ili ako Mesič zatelefonira !

VL
Avatar comparator
comparator
10:38 02.03.2010.

Izvukao ga je netko tko se boji da će povući i njih .Prevelika je to organjzacija i povezanost struktura bivših vlasti (a i sadašnjih) da bi nešto značajno smjeli otkriti.Pa Mesić je bio šef tajnih službi i sigurno su se svojski osigurali prilikom smjene vlasti.Koliko je poljoprivreda značajna i povezana s prerađivačkom industrijom vidi se u borbi za Podravku između komunista i desničara.Svatka opcija želi prevlast a ako nemože onda pošto poto želi uništiti firmu kako druga strana nebi imala korist.Isto se događa s INA-om i turizmom i drugim aktivnostima .Umjesto da se stranke dogovore o prioritetima i pronađu zajedničke interese one djeluju destruktivno i razarajuće.Par osnovnih zajedničkih interesa moraju se postići ili nas neče biti.Hrvatska je država tj. okvir za rješavanje vlastitih problema a ne područje beskrajnog jala i podjele na one zaslužne i manje vrijedne.Više nemamo kome biti zahvalni za neiscrpno bogatstvo ili zdrav ekonomski sistem koji bi bio garancija za bezbrižni život ili bar opušteniji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.