Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Advent je in, Božić out. Germ-knedle i kobase - use, nase i podase!

Zapravo, ovakav prenaglašeni i prepotentni advent, koji se iscrpljuje u slavljenju rođendana prije rođendana, možda Božiću može osigurati onu izgubljenu “tihu noć”, pa se sve s Badnjaka na Božić do kraja smiri i utiša

Komentari 1

DU
Deleted user
11:06 14.12.2016.

Nitko Katoličkoj Crkvi i vjernicima koji žele mir i tišinu ne brani da si tu potraže crkvama i u svojim domovima. Nitko ih ne tjera na ulice i adventske proslave onih koji su priredili blještavilo. U sekularnom smo društvu, barem nominalno, i demokratskom, pa svatko ima pravo ponašati se u skladu s vlastitim željama i uvjerenjima. Dakako, ne remeteći jednako pravo drugima, što žal za tišinom na javnim mjestima u ovom slučaju zacijelo jest.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.