Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpisani primjerak
Povratak na članak

Prvo izdanje Hitlerova Mein Kampfa prodaje se za 35.000 dolara

Riječ je o potpisanom primjerku knjige koji je Hitler darovao dvanaestom članu nacističke stranke Philippu Bouhleru

Komentari 3

MT
miki_trasi
07:32 05.03.2015.

A kolko bi tek kostalo izdanje na hebrejskom!

VL
Avatar emilsalis
emilsalis
17:32 05.03.2015.

Bio sam na aukciju te stranice..niko nije dao ponudu...preskupa je....ja sam je mogao kupiti za 100 eura al procitao je ne bi.....sadrzaj poznat

VL
Avatar emilsalis
emilsalis
09:20 05.03.2015.

U Israelu je Majn Kamf davno vec prevedena i u slobodnoj je prodaji.Cilj je bio imati potpuno uvida u zlocinackim namerama bolesnog Antisemite Adolfa !! Mi nemozemo kritikovati jedan sistem i rasiste Tipa Adolfa,Pavelica i sl.njemu ako nemamo potpuni uvid u njihovom pisanju .Zato je Majn Kamf i u Israelu dozvoljena !!! U Nemackoj dolazi 2016 prvo slobodno izdanje na trzistu ali sa kaomentarima i objasnjenjima uz svaku Hitlerovu laz...nesto sl. kao sa objasnjenjima u Bibliji !!!! Cilj ovih komentara je zastiti mentalnu higijenu naroda od Kuge i bolestine zvana Nacionalsocijalizam i nj.varijanta !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.