Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sisak
Povratak na članak

ABS Sisak privremeno obustavlja proizvodnju u Željezari

Od 1. prosinca na burzu rada će stotinjak radnika Željezare, menadžment ide u Italiju u matičnu firmu, dok će u pogonima ostati tek desetak radnika na održavanju

Komentari 5

Avatar 7Sisak6
7Sisak6
15:24 28.11.2015.

nista novo ali stvarno sramota,mogu pretpostaviti koji ce to desetak probranih ostati kao i mnogo puta dosada uvijek ista ekipa amoralnih ljigavaca i dupeuvlakaca nule od inzinjera i radnika koja se samo rotira kada novi vlasnik dodje sa nekima od njih ako ne i svima trebalo bi se pozabaviti pravosudje

VL
IV
ivanjoksimovic
16:26 28.11.2015.

Tuzno je vise kako svaka vlast poslednjih 25 godina sustavno unistava taj grad.Sisacka zeljezara nekad je bila jedna od najjacih u Evropi, a sigurno najjaca na Balkanu. Zeljezara Smederevo koja je pored Sisacke i one u Zenici bila tek treca u bivsoj drzavi, danas zaposljava 5000 radnika, ima potpisan predprodajni ugovor sa vladom republike Kine, a poslednji put kada su velike peci privremeno gasene, 4500 zaposlenih je dobilo placeno odsustvo. Sada ispada da su najveci poslodavac Siska, tegovine Mlin i pekare.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.