Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

A što kad prođu 'Rijeke pravde' i odnesu HDZ, Turudića i lex AP?

02.04.2024. u 07:23

Smijene li Turudića prije nego što stupi na dužnost, ostao bi sudac Visokog kaznenog suda i protiv njega bi se okončao postupak ocjene kršenja Kodeksa sudačke etike zbog dvaju susreta sa Zdravkom Mamićem pod istragom

Komentara 37

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
07:52 02.04.2024.

Kad dođu rijeke i sve odnesu plakat će mo za ovim kaj danas imamo . Na teži način bumo shvatili da su to rijeke nepravde .

Avatar punk
punk
08:17 02.04.2024.

rijeke pravde donose sukob s sa eu,pad gospodarske aktivnosti,inflaciju...gneralno pad standarda...

LJ
ljudemisi
08:50 02.04.2024.

Rijeke nepravde, komunističkog terora, pljačke koje su odnjele stotine tisuća Hrvata na križnim putevima, stratištima, jazovkama, kazamatama ... dobro su nam znane. Što od nasljednika i sljedbenika tih zločinaca možemo očekivati ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije