Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvor

Sa 1,95 promila alkohola u krvi zapalio tuđu kuću u kojoj je neovlašteno živio

dvor
Foto: screenshot/Policijska uprava sisačko-moslavačka
06.06.2016.
u 11:42

Oštećena vlasnica kuće materijalnu štetu procjenjuje na oko 20.000 kuna

Muškarac (49) u petak navečer pijan je zapalio drvenu kuću u kojoj je neovlašteno boravio. Dogodilo se to u Kuljanima, na području općine Dvor.  U požaru je izgorjela cijela kuća te je postojala opasnost da se vatra proširi i na susjedne kuće, što je spriječeno intervencijom vatrogasaca Dobrovoljnog vatrogasnog društva Divuša.

Oštećena vlasnica kuće materijalnu štetu procjenjuje na oko 20.000 kuna. Nakon paleža muškarac je uhićen, utvrđeno mu je 1,95 promila alkohola u krvi te je kazneno prijavljen nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja.

>> Palio travu jer ga je supruga tjerala na seks!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije