Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška nesreća

Zagrepčanka poginula u naletu mercedesa na stražnji dio kamiona

prometna
Ivica Galović/Pixsell
24.04.2010.
u 10:13

Udar je bio silovit, od zadobivenih ozljeda na mjestu je preminula Anđa Kajić(75) iz Zagreba, putnica na stražnnjem sjedalu "mercedesa, dok je vozač zadobio lakše ozljede i prevezen u novogradišku bolnicu.

Jedna je osoba poginula, a jedna je ozlijeđena u subotu oko 1.30 sati na južnom kolničkom traku dionice autoceste A3 Zagreb – Lipovac kod Okučana.

Vozač automobila “mercedes vita” austrijskih oznaka Željko Vujica (43) iz Zagreba nije držao potreban razmak, pa je u punoj brzini udario u stražnji dio kamiona bosanskohercegovačkih oznaka koji se kretao ispred njega. Udarac je bio silovit, od teških ozljeda preminula je Anđa Kajić (75) iz Zagreba, putnica na stražnjem sjedalu “mercedesa”, a vozač Željko Vujica lakše je ozlijeđen te je prevezen u novogradišku bolnicu. Uzrok sudara još se istražuje, ali nije isključeno da je vozač “mercedesa” na tren zaspao.

S plesa u bolnicu

Gibonnijevoj obožavateljici D. J. (21) u sjećanje će se urezati njegov koncert održan u petak u Košarkaškom centru “Dražen Petrović”, ali ne po dobru.

Naime, djevojku je pola sata prije kraja koncerta, u 22.25, nepoznati muškarac namjerno glavom udario u glavu. Fizičkom obračunu nasilnika s mladom djevojkom prethodio je verbalni okršaj.

Sukobili su se jer su se naguravali dok su plesali na parketu dvorane. Lakše ozlijeđenoj djevojci liječnička pomoć pružena je najprije u dvorani, a zatim je prevezena u KB “Sestre milosrdnice”. Na kraju koncerta, oko 23 sata, dok su se posjetitelji razilazili, lakše je ozlijeđen i M. J. (23). Mladića je nepoznati muškarac bez ikakva povoda, kako je ozlijeđeni rekao, udario šakom. I njemu je liječnička pomoć pružena u KB-u “Sestre milosrdnice”.

Koncert prvog UNICEF-ova ambasadora dobre volje u Hrvatskoj, na kojem je bilo 4700 ljudi, održan je u sklopu njegove turneje “Toleranca”. Dok pjeva, Gibonni se na svojim koncertima šeće dvoranom među publikom te se rukuje i grli s obožavateljima.

Promaknulo im 30.000 kn

Trojica razbojnika koja su premlatila Vladimira K. u veži zgrade u Vodnikovoj ulici 20. travnja u 23 sata te bespomoćnom poduzetniku i vlasniku nekoliko kioska otela vrećice s računima i disketama nisu se sjetila pogledati mu u džepove gdje je imao oko 30.000 kuna utrška. Istrčali su, a nisu očekivali da će baš tada Vodnikovom prolaziti policajci u civilu koji su potrčali za njima i uhvatili jednog od njih. Drugu dvojicu naknadno su pronašli. Marko N. (31), Josip M. (28) i Josip S. (23) prepraćeni su istražnom sucu uz prijavu za razbojstvo i nanošenje teške ozljede.

Filip B. (30) u četvrtak je oko 22 sata na predjelu “Sv. Marak” na Hvaru napao Doris Š. (22). Bacio ju je na pod i glavom joj udarao o asfalt.

Vukao je po ulici, udarao je i grizao. Nanio joj je višestruke ozljede koje su liječnici okarakterizirali kao lakše. Prijavljen je zbog pokušaja nanošenja teških ozljeda, a s policijom se zbog nasilja “družio” i u kolovozu 2007. kad je izudarao oca jer je dao otkaz djevojci koja je radila u njihovoj pizzeriji.

Komentara 3

DU
Deleted user
15:55 24.04.2010.

pametni znaju cemu sluzi pojas

LI
likich
17:20 24.04.2010.

Na isti način je poginuo i Toše Proeski...

BL
bljesak
12:48 25.04.2010.

Tri novinara pišu ovaj članak,a neznaju da nema zagrepčanki kaj se zovu Anđa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije