Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plomin C
Povratak na članak

30-metarskim transparentom upozorili na štetnost planirane termoelektrane

Građani ove zemlje jasno govore: ne želimo ugljen, želimo obnovljive izvore kojima Hrvatska obiluje. Vrijeme je da ih političari počnu slušati, zaključio je Zoran Tomić.

Komentari 4

ŽU
žuna
12:14 22.07.2014.

Struju hočemo i trebamo, termoelektranu nećemo!!!! Sagradite je u Zagrebu, ali struju nam dajte!!!!!!!!!

VL
TV
tvrtko3
14:44 22.07.2014.

Dokle ovog "zelenog" terora???? U Njemačkoj prije dvije godine puštana u pogon termoelektrana na ugljen koja je koštala 2,6 milijardi eura i to je samo jedna od 5 koliko ih je izgrađeno u zadnjih desetak godina u Njemačkoj. Trenutno je u pripremi još jedna. Pa zar nije dosta ovih "zelenih" lakrdijaša i njihovih laži?

VL
HO
homofob
15:08 22.07.2014.

"Greenpeace" ce biti na strani Plomin 3 onog trenutka kada im investitor "donira" koji milioncic Eura! To je stil njihove rabote! Lopovluk!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.