Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhićen

29-godišnji Slovenac prijetio da će učiniti isto što i Breivik

'za crnu....17. 02. 2004.  lisice ilustracija za oslobadjanje od lisica i pokusaj samoubojstva vjesanjem  lisice uhicenje snimio: zeljko hladika'
''
19.04.2012.
u 19:21

Trunk je zaprijetio državnom inspektoratu kako će tijekom štrajka, koji se odvijao ovih dana u Sloveniji, učiniti ono što je Breivik učinio u Oslu.

Policija u Ljubljani od 17. travnja tragala je za Jurom Trunkom koji je danas i uhićen, pišu 24sata. 29-godišnjaku je dom srušen nakon što su njegovi roditelji izgubili spor s državom zbog kuće sagrađene bez građevinske dozvole.

Trunk je zbog toga zaprijetio državnom inspektoratu kako će tijekom štrajka, koji se odvijao ovih dana u Sloveniji, učiniti ono što je Breivik učinio u Oslu. Policija je ozbiljno shvatila prijetnju, a mladić koji se skrivao kod oca bio je navodno i naoružan.

Više pročitajte u izvornom članku.

Komentara 4

DZ
dzukaficuka
07:29 20.04.2012.

Ja sam mislio da je to Joras vidite nasi politicari ugledaj te se na Zslovence nema Gradevnu dozvolu rusi ili plati.A nase vuce za nos jedan Seljak Joras Katarpilar i to je to pa neka seoni zale u Srsburu i Briselju koliko hoce.Takvi su svi Zslovenci TERORISTI i to jeto

OB
-obrisani-
10:31 21.04.2012.

to bi mogo bit dotepenc euJovo

BR
BratCroat
12:06 21.04.2012.

Rvati su poslali već jednog terorista u Sloveniju, Podgajskog i on je sad na slovenskim jaslama, uredno hranjen i za ljubavnicu nekom od zatvorenika iz Balkana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije