Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez ozlijeđenih

29-godišnjakinja izazvala nesreću sa 3,07 promila alkohola u krvi

alkotest
Danko Vučinović / 24 sata
20.07.2010.
u 11:57

Vozačica iz Dugog Sela sletjela je s kolnika i lijevom stranom udarila u parkirani teretni automobil. Na sreću, nitko nije ozlijeđen.

U ponedjeljak u 21.30 u Rovinjskom Selu dogodila se prometna nesreća u kojoj je nastala materijalna šteta. Nesreću je izazvala 29-godišnjakinja iz Dugog Sela upravljajući seat ibizom zagrebačkih registarskih oznaka pod utjecajem 3,07 promila alkohola.

U Vičanima je sletjela s kolnika i lijevom stranom udarila u parkirani teretni automobil opel vivaro. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih, a na automobilima je nastala manja materijalna šteta.

Protiv vozačice će biti podnesen optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Komentara 1

CP
copy paste
12:18 20.07.2010.

to kumo,a ne onaj sa 0.64 koji je kuću zapalio pa ga proglasili pijancem.ako te moraju proglasit alkosom onda nek to bude sa stilom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije