Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Protiv korupcije
Povratak na članak

Stotine tisuća ljudi na ulicama: Rumunjska vlada ne želi povući spornu uredbu

Zbog uredbe je ostavku u četvrtak dao ministar gospodarstva i trgovine Florian Jianu koji je na Facebooku napisao kako je zbog njegovog djeteta jedino ostavka "etična stvar za napraviti"

Komentari 4

BF
bf2
21:02 02.02.2017.

svaka čast rumunjima,ne treba odstupiti ni milimetra. Korumpirani političari žele ozakoniti kriminal.

VL
CR
crocro
08:08 03.02.2017.

Najprije 250 000, pa će im se vjerojatno pojaviti i 1 000 000 prosvjednika a možda i više, pa da vidimo da li će političari opet ostati tvrdoglavi i umišljeni, ne poštujući i ne uvažavajući prigovore svojeg naroda koji jee potpuno u pravu. A nisu isključeni niti upadi u vladu po istom principu kao i bivšem diktatoru Nikolaju. A onda bi im se tvrdoglavost i ignoriranje naroda mogla odbiti od glavu. Očito da njihovi političari nisu ništa iz prošlosti naučili.

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:09 03.02.2017.

tko to financira? uvijek se moramo zapitati o izvorima financiranja ovakvih pokreta. ne postoji spontani izlazak na ulice. a i u redu je da se stavi neki limit za iznos iznad kojeg te treba goniti. nije isto 2000 eura, ili ili 2 miijuna. visina ovisi o snazi zemlje, a rumunjska sigurno nije austrija. tamo za par mlrd eura možeš dobiti i ukor u politici...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.