Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragom oglasa

19-godišnjak iz Bakra na internetu nudio ubojitu zolju za 800 kuna

internet
20.04.2011.
u 12:42

Zolja je bila ispravna, policija ju je oduzela, a mladića kazneno prijavila Općinskom državnom odvjetniku za mladež

Mladić iz Bakra (19) na internetu je oglasio prodaju ni manje ni više nego ručnog bacača raketa M-80, zolje. Nije uspio u naumu jer je policija na vrijeme otkrila njegovu "poslovnu aktivnost" pa je danas, priopćeno je iz PU primorsko goranske, zbog nedopuštenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari, kazneno prijavljen Općinskom držanom odvjetniku za mladež.

Policajci iz III. riječke policijske postaje i njihovi kolege iz Odjela organiziranog kriminaliteta utvrdili su da je 19-godišnjak početkom ožujka na jednom internetskom oglasniku nudio na prodaju zolju za 800 kuna. Administrator oglasnika oglas je uklonio, a policija je tragom oglašenog pronašla mladića i raketni bacač. Zolju, za koju je pregledom ustanovljeno da je ispravna i ubojita, preuzeli su policajci.

Odakle 19-godišnjaku raketni bacač, policija nije otkrila.

 

Komentara 9

Avatar Relaksacijaa
Relaksacijaa
13:56 20.04.2011.

Možda je momak Branitelj ? pa mu ostalo iz 1991-ve

HR
hrabrica
15:07 20.04.2011.

Oglas se jos moze vidjeti na netu :D Ukucajte \"M80 zolja njuskalo\" u google pa pogledajte sto je spremljeno u privremenu memoriju ;) Dobra mu je napomena u oglasu: \"PAŽNJA: Ne odgovaram za posljedice neopreznog ili nestručnog rukovanja. Kupnja naa vlastitu odgovornost.\" haha dobar mu disclaimer, nema sta, mislio je da je s njim rijesio sve probleme. I jos 5 budala slicnih njemu stisne \"like\"...da ne povjerujes :D

KI
kitikat
13:45 20.04.2011.

nevjerovatno,to je za momka nesto poput igracke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije