Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spasila ih policija

17 maloljetnica zatrudnjelo s istim mladićem u 'tvornici djece'

\'PXL_100910_2465\'
Pixsell
10.05.2013.
u 21:29

Djevojke su posvjedočile da su ih hranili jednom dnevno i da im nije bilo dopušteno napuštati kuću. Potvrdile su da su sve zatrudnjele s istim 23-godišnjakom kojeg je privela policija.

Čak sedamnaest trudnih tinejdžerica i jedanaest beba spašeno je iz kuće u jugoistočnoj nigerijskoj državi Imo, a policija traga za ženom koja je pokušala prodati njihovu djecu, javlja BBC.

Djevojke su posvjedočile da su ih hranili jednom dnevno i da im nije bilo dopušteno napuštati kuću. Potvrdile su da su sve zatrudnjele s istim 23-godišnjakom kojeg je privela policija. Tipično je to stanje koje se može zateći u tzv. tvornicama novorođenčadi koje u tom dijelu zemlje nisu rijetkost.

Europska unija ranije je upozorila da je Nigerija uz Kinu jedan od najvećih izvora za trgovinu ljudima, koji se krijumčare u Europu u kojoj su najčešće prisiljeni na prostituciju.

Nacionalna agencija za zabranu trgovanja ljudima (NAPTIP) ustanovila je da se njihova djeca prodaju za do 6400 dolara. Isto tako, neudane žene koje zatrudne u Nigeriji često isključuju iz društva, a maloljetnice su prisiljene odreći se vlastite djece i baviti se prostitucijom.

>>Čudo: Beba preživjela nakon što ju je otac živu zakopao u grob

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije