Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čile

16-godišnjak ubio brata zbog svađe oko Playstationa

playstation
28.04.2010.
u 21:13

Bijesni je mladić otrčao u kuhinju gdje je našao nož kojim je ubrzo nasmrt izbo svoga starijeg brata.

16-godišnji mladić iz Čilea optužen je za ubojstvo svoga brata nakon sukoba oko Playstationa. Policija je priopćila da je 16-godišnjak bio ljut zato što je njegov 18-godišnji brat počeo igrati igru bez da ga je prethodno pitao za dopuštenje.

Bijesni je mladić otrčao u kuhinju gdje je našao nož kojim je ubrzo nasmrt izbo svoga starijeg brata. Policiji je nakon ubojstva rekao da su stvari "malo izmaknule kontroli". Zbog "izmicanja kontroli" dobar će dio svoga života provesti u zatvoru.

Braća su inače, nakon što ih je ostavila majka, 10 godina bili na državnoj skrbi sve dok ih nije posvojila jedna Belgijka. U trenutku ubojstva ona je bila u posjetu rodbini u domovini.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar arcanius
arcanius
21:42 28.04.2010.

a onda kažu da plejka nije opasna....

OB
-obrisani-
01:24 29.04.2010.

nemogu da vjerujem i to radi dvojke

MI
mightymraz
14:08 29.04.2010.

ovo bi trebalo u crnu kroniku staviti, a ne pod tehnologiju! idem sada na crnu kroniku pogledati koje su nove igrice izasle !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije