Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
maloljetni razbojnik

16-godišnjak uz prijetnju pištoljem opljačkao kladionicu

kladionica
Goran Stanzl/PIXSELL
20.05.2010.
u 13:43

Zaposlenica kladionice (21) ispričala je da je mladić ušao u kladionicu, uplatio jedan listić pa se vratio kako bi uplatio i drugi. Čekao je da svi odu i izvadio pištolj. Zaposlenica mu je dala novac, a uhićen je 40-ak minuta kasnije.

ZAGREB - Maloljetnik (16) za kojeg se sumnja da je opljačkao kladionicu PSK u Horvaćanskoj ulici uhićen je 40-ak minuta kasnije u Veslačkoj ulici i doveden na kriminalističku obradu.

Zaposlenica kladionice (21) ispričala je da je mladić ušao u kladionicu, uplatio jedan listić pa se vratio kako bi uplatio i drugi.

Čekao je da sve stranke odu i izvadio pištolj. Zaposlenica mu je dala novac, više tisuća kuna.

Policajci su ga prepoznali po opisu, silom ga svladali i doveli na obradu.

Komentara 1

AH
alkemicar_hr
23:54 20.05.2010.

Krasan početak mladosti.Radi jedne ovakve nesmotrene gluposti dečko se obilježio za cijeli život.Za par god.kada bude tražio posao ovo će mu uvjek smetati u životu i teško da će nači ikakav normalan posao.Ostati će mu samo kriminal ,zatvop,polu svijet i ništa pretjerano ljepo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije