Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas u večernjem
Povratak na članak

10 ključnih izuma budućnosti

Kako će svijet izgledati sutra, nitko sa sigurnošću ne može predvidjeti

Komentari 5

Avatar Glina74
Glina74
08:15 03.09.2015.

Kako napiše večernji poslije krize i ratova se ide naprijed i bude bolje ali samo malo brus u hrvatskoj je sve gore i siromašnije tako da smo izmolili patent uhljebljenja , kopanja po smeču i sjedenjem u kafićima ali nitkoko nije izmislio patent da se treba raditi da se bolje živi

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:19 03.09.2015.

sve sreća pa neće biti tako kako nam predviđaju. voziti na talog kave... hm, a kolko tog taloga dnevno se proizvede po stanovniku? 25 kila?! a rekli smo da je neka bolest napala plantaže kave, da su sve češći mrazevizevi i sve veći troškovi proizvodnje kave. glave već i presađuju. sve je puno ljudi oko nas lobotomizirano. samo ih pogledajte.

VL
Avatar kliktor
kliktor
07:49 03.09.2015.

...za ocekivati je neko od vecih otkrica o nama samima (puno je pitanja na koje nemamo odgovor).

VL
DJ
djurex
09:50 03.09.2015.

opet malo transhumanizam prolagande...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.