Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SIJEČNJU U LONDONU

Veliki koncert u povodu 70. rođendana Davida Bowieja

David Bowie
Foto: Reuters
1/4
15.11.2016.
u 11:45

Prijatelji i glazbenici koji su svirali s Davidom Bowiejem okupit će se u siječnju u Londonu na koncertu kojim će obilježiti 70. rođendan preminule zvijezde, najavili su organizatori.
Koncert organizira Gary Oldman, britanski glumac i blizak Bowiejev prijatelj, a održat će se u Brixtonu, londonskoj četvrti u kojoj se glazbenik rodio 8. siječnja.

Okupit će se 30-ak glazbenika

Jedan od najvećih britanskih glazbenika umro je od karcinoma 10. siječnja u 69. godini. Pjevač je izdao posljednji album "Blackstar" na svoj rođendan, samo dva dana prije smrti.
Organizatori su izjavili da će koncert u Londonu okupiti tridesetak glazbenika koji su svirali na njegovim albumima i bili s njim na svjetskim turnejama, te da će to biti prvo, a vjerojatno i zadnje takvo okupljanje.
Bowie je stekao slavu 1972. s "The Rise and Fall of Ziggy Stardust and Spiders From Mars".
Među njegovim hitovima su i "Let's Dance", "Space Oddity", "Heroes", "Under Pressure" i "Suffragette City".

>>David Bowie najbolje je odjeveni Britanac svih vremena

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije