Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTAKMICA S TURSKOM

Zgodni vaterpolisti pozivaju na nezaboravno druženje u Zagrebu

Vaterpolisti
Foto: Vecernji.hr
1/6
15.11.2014.
u 15:21

Zgodni su vaterpolisti mamac i za brojne obožavateljice, a upravo ovu utakmicu Hrvatski vaterpolski savez i reprezentativci poklanjaju svim ljubiteljima sporta. Ulaz na bazen Mladosti na Savi bit će besplatan za sve posjetitelje.

Atraktivni vaterpolisti, igrači najtrofejnije hrvatske reprezentacije, pozivaju na prvu utakmicu sezone koju poklanjaju svim Zagrepčanima i njihovim gostima. Utakmica Svjetske lige, prva ovosezonska, igra se u utorak, 18. studenog 2014. u 20.30 sati, a zgodni vaterpolisti posebno se vesele podršci s tribina.

- Nakon kraće pauze ovo nam je prvo okupljanje i svi jedva čekamo početak utakmice. Igrati za Hrvatsku posebna je čast i zadovoljstvo. Svi smo složni kao braća, a posebno nas veseli susret s našim navijačicama i navijačima! - izjavio je reprezentativac Luka Bukić.

Zgodni su vaterpolisti mamac i za brojne obožavateljice, a upravo ovu utakmicu Hrvatski vaterpolski savez i reprezentativci poklanjaju svim ljubiteljima sporta. Ulaz na bazen Mladosti na Savi bit će besplatan za sve posjetitelje.

- Sezona koja počinje u Zagrebu iznimno nam je bitna. Već u njoj možemo osigurati nastup na Olimpijskim igrama na kojima ćemo braniti zlatnu medalju. Ulaz je besplatan, pozivamo sve da dođu, da nas podrže u novim sportskim borbama. Kao i uvijek, nećemo vas razočarati. Najavljujemo paklenu atmosferu u Zagrebu, a nakon utakmice druženje! - poziva navijače jedan od najboljih vaterpolista svijeta Sandro Sukno.

Hrvatska u novoj sezoni FINA Svjetske lige, u grupi C, uz Tursku očekuje i Crnu Goru, Francusku te Italiju. Uz brojna sportska uzbuđenja vaterpoliste očekuju i brojne akcije izvan bazena. Uz sljedeću utakmicu, koja se igra u Rijeci 29. prosinca protiv Crne Gore, vaterpolisti će razveseliti riječke mališane te im uljepšati zimske praznike.

Za utakmicu protiv Turske u Zagrebu pozvani su: golmani Marko Bijač i Ivan Marcelić, centri Nikša Dobud i Luka Lončar, bekovi Damir Burić, Andro Bušlje i Marko Macan te vanjski igrači: Maro Joković, Miho Bošković, Anđelo Šetka, Ante Vukičević, Ivan Domagoj Zović, Sandro Sukno, Petar Muslim i Luka Bukić.

Utakmica Hrvatska – Turska na rasporedu je u utorak, 18. studenog, u 20.30 sati. Ulaz za sve posjetitelje je, ponavljamo, besplatan.

>> Dok je Đuho bio na dijeti, ispod kreveta mu našli kekse jadro

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije