Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATERPOLO

Žapci bez Pavića traže prolaz u treću fazu

josip pavić
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
17.10.2014.
u 09:15

- Treba zaboraviti laganu pobjedu nad Jadranom na njegovu bazenu. Oni su tada igrali bez Zlokovića - upozorava mladi Bukić

– Očekuje nas zahtjevan turnir s kvalitetnim suparnicima. Naš je prvi cilj osvojiti jedno od prva dva mjesta i plasirati se u razigravanje za Ligu prvaka. Rezervni cilj bio bi nam osvojiti treće mjesto i nastaviti natjecanje u Eurokupu.

Tako zbori trener vaterpolista Mladosti Vjekoslav Kobešćak uoči kvalifikacijskog turnira Lige prvaka koji se od petka do nedjelje igra na plivalištu uza Savu u Zagrebu. Prvi dan, u 18 sati, žapci će, u susretu koji bi po mnogima odlučivao o drugom putniku, za suparnika imati Jadran iz Herceg Novoga (u 19.45 sastaju se Primorje i Marseille). Ali to nije onaj Jadran koji su Zagrepčani nedavno lako pobijedili na njegovu bazenu sa 13:5.

– Tu utakmicu treba zaboraviti, ne treba se oslanjati na taj rezultat. Lagano smo ih pobijedili tada, ali oni su igrali bez sidraša Zlokovića, svojeg najboljeg igrača. Sada su mnogo opasniji – upozorava mladi Luka Bukić.

Vratar Josip Pavić operirao je menisk pa ga neće biti nekoliko tjedana, ali je Kobešćak uvjeren da će ga Ivan Marcelić dostojno zamijeniti. Cijena je dnevne ulaznice 30 kuna, a za sva tri dana 50 kuna.

>>Primorje slavilo u derbiju kod Partizana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije