Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razočarani crnogorci

'Žalosno što se ovako završilo, Srbija kao da je morala biti prvak Europe'

Vaterpolo
Foto: Reuters/PIXSELL
27.01.2016.
u 12:44

'Igralo se u Beogradu pred rekordnim brojem gledalelja i moralo se opravdati sve uloženo u organizaciju natjecanja.'

Srbija je pobjedom 10:8 u finalu Europskog prvenstva protiv Crne Gore osvojila treću uzastopnu titulu, a sad kad se sve skupa slegnulo, počele su u javnost dolaziti izjave nezadovoljstva. Naime, srebrni smatraju da nisu niti imali priliku postati zlatni.

- Srbija je jednostavno morala biti prvak. Kako prolazi vrijeme to nam je svima jasnije. Igralo se u Beogradu pred rekordnim brojem gledalelja i moralo se opravdati sve uloženo u organizaciju natjecanja. Pitam se što bi bilo da Srbija nije postala prvak Europe. To kao da se nije smjelo dogoditi - rekao je za Vijesti reprezentativac Crne Gore Mlađan Janović.

Potom je malo zastao i nastavio...

- Da ne bude zabune, Srbija je vrhunska momčad i žalosno je što se ovako završilo. Ti momci zaslužuju sve najbolje, sve medalje i svi rezultati govore za njih dovoljno. Većina nas smo odlični prijatelji s igračima Srbije i čestitali smo im, ali to ne mijenja činjenicu da je ovo finale moglo drugačije završiti da je suđenje bilo kako treba.

Sudački par Stavridis-Margeta uistinu je imao podijeljen kriterij, kao da su podlegli atmosferi pred 16 tisuća gledatelja u Beogradu. Donosili su sporne odluke kad su u pitanju bila isključenja i ostao je dojam da se Crna Gora nije smjela odvojiti na više od dva razlike, iako su imali priliku nekoliko puta za to.

>> Srbija potvrdila da je vaterpolska sila i osvojila novo europsko zlato

Komentara 1

MA
Majur
14:39 27.01.2016.

Po meni je bilo natezanje za domaćina na kraju sa nekoliko odluka,ali....uvijek je domaćin-domaći i tako i sudije to gledaju...bilo gdje da se igra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije