Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vaterpolo

Vjeko novi trener Juga, 
u Mladosti ostaje Hrestak

Vjeko Kobešćak
Daniel Kasap/Pixsell
02.03.2015.
u 23:42

– Preuzimanje Juga velik je iskorak u mojoj trenerskoj karijeri i velik izazov – kazao je Vjeko koji očito želi voditi momčad koja se bori za trofeje

Sve je bilo predvidljivo: nakon što je Jug odigrao samo 7:7 s Radničkim i bio ispraćen zvižducima, sudbina trenera Mihe Bobića bila je zapečaćena. U ponedjeljak je podnio ostavku, a Jugovo kormilo preuzeo je Vjeko Kobešćak (41). Dijete Mladosti, ali i Dubrovčanin po majci.

– Preuzimanje Juga velik je iskorak u mojoj trenerskoj karijeri i velik izazov – kazao je Vjeko koji očito želi voditi momčad koja se bori za trofeje.
U Mladosti nas uvjeravaju da su Vjeki isplatili sve plaće (oko 14.000 kuna mjesečno) te da to nije razlog njegova odlaska. Upražnjeno mjesto učitelja žabaca zasad će popuniti pomoćni trener Hrvoje Hrestak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije