Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATERPOLO

Vjeko Kobešćak: Nitko na Banjici ne može biti favorit

Mladost
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
10.01.2015.
u 10:35

- Utakmice Mladosti i Partizana uvijek su malo većeg značaja nego ostale - rekao je Kobešćak.

Vaterpolska regionalna liga u 11. kolu donosi sraz dviju najtrofejnijih momčadi svijeta - beogradskog Partizana (sedam Kupova prvaka, dva Superkupa, Kup Lena i Kup osvajača kupova) i zagrebačke Mladosti (sedam Kupova prvaka, tri Superkupa, Kup Lena i dva Kupa osvajača kupova).

Utakmica se igra u 17.15 sati na bazenu Banjica i izravno će biti prenošena na Arenasportu.

- Utakmice Mladosti i Partizana uvijek su malo većeg značaja nego ostale. Povijesno je to rivalstvo. Tko god gostuje na Banjici ne može se smatrati favoritom, pa tako ni mi. No, učinit ćemo sve da pobijedimo - kazao je uoči polaska na put (autobusom) trener Mladosti Vjekoslav Kobešćak.

U prvom dijelu prvenstva žapci su u Zagrebu pobijedili istog rivala sa 16:8, ali Vjeko sad očekuje sasvim drugačiju utakmicu.

- Bit će to teška utakmica, ali kompletni smo i pokušat ćemo pobijediti - dodao je.

Ostali parovi: Budva - Branik (18), POŠK - Primorje (18), Radnički - Jadran (S) (19), Jug - Vojvodina (19), Jadran (HN) - Primorac (19), Medveščak - Crvena zvezda (nedjelja u 20.15, Arenasport 1).

>> Zbog ovog udarca je Jug izbacio Nikšu Dobuda iz prve momčadi!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije