Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon izbacivanja

Žestoka reakcija iz Beograda: 'Neću dopustiti da Hrvati gaze Zvezdu!'

Primorje - crvena zvezda
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/7
08.02.2016.
u 11:46

– Ovo je skandalozna odluka. Pa ovo ne postoji ni u jednom sportu. Nezabilježeno do sada. Naravno da ćemo se žaliti, ali i obavijestiti LEN o svim događanjima

Posljednjih dana uzburkale su se vode u vaterpolskim bazenima, a sve zbog kazne koju je dobila Crvena zvezda. Beogradski klub izbačen je iz regionalne lige nakon spora oko registracije trojice igrača, a vodstvo kluba za to je optužilo Hrvate iz Upravnog odbora lige.

– Ovo je skandalozna odluka. Pa ovo ne postoji ni u jednom sportu. Nezabilježeno do sada. Naravno da ćemo se žaliti, ali i obavijestiti LEN o svim događanjima u natjecanju za koje su oni dali dozvolu – rekao je predsjednik Zvezde Viktor Jelinić koji je suspendiran na 18 mjeseci.

Krivicu je prebacio na Hrvate, tvrdeći da oni gledaju samo vlastite interese.

– Neću dopustiti da se iživljavaju na Zvezdi i da se ona gazi. Nudili su da se skinu sve kazne i da nam se uračunaju bodovi iz utakmica protiv Vojvodine i Radničkog. Također, mogli bismo računati na tri igrača koja smo doveli, ali oni ne bi mogli igrati protiv hrvatskih klubova. Nismo pristali. Neću ulaziti u kompromise.

Inače, Zvezda je dobila podršku u Srbiji, u jednom trenutku čak se spominjala mogućnost da se svi njihovi klubovi povuku iz natjecanja i da dođe do raspada lige, ali to se ipak neće dogoditi jer su Radnički, Partizan i Vojvodina ipak odlučili ostati u ligi.

>>Zvezda mimo pravila želi trojicu igrača, Regionalna liga blizu raspada?

Komentara 16

Avatar kravata
kravata
12:06 08.02.2016.

Ma kakav naslov kao da su hrvati uzeli ili ce uzeti zastavu sa zvezdom i gazili nogama.

Avatar patriot-2010
patriot-2010
13:32 08.02.2016.

Radi se o Jadranskoj ligi. Zašto u njoj igraju klubovi iz države koja nije jadranska? Italija, Hrvatska, Crna gora, Grčka, BiH i Slovenija. Lijepi broj vrhunskih klubova se može skupiti. I bez straha od navijačkih izgreda

Avatar Peterančan
Peterančan
11:59 08.02.2016.

A da se žale i Milanoviću, možda im prek UDBA-e kaj reši?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije