Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REGIONALNA LIGA

Velika pobjeda: Mornar u Beogradu slavio protiv Partizana

mornar brodospas
Goran Kovačić/PIXSELL
25.02.2015.
u 21:54

Bila je to herojska predstava "mornara" kojom su nakon ostali u najužoj konkurenciji za plasman na završni turnir četiri najbolje momčadi Triglav regionalne lige.

Veličanstvenu pobjedu u 17. kolu Triglav regionalne lige ostvario je Mornar usred Beograda. Momci Zdeslava Vrdoljaka u odličnoj predstavili svladali su Partizan s 11:9 i pokazali da im forma dolazi u najboljem trenutku.

Bila je to herojska predstava "mornara" kojom su nakon ostali u najužoj konkurenciji za plasman na završni turnir četiri najbolje momčadi Triglav regionalne lige. Tu željenu poziciju trenutno drži Mladost, koja ima bod više od Mornara.

No, vratimo se beogradskoj utakmici u koju je Partizan ušao bolje, početkom druge četvrtine vodio s 5:4, a onda je krenuo stroj koji je samljeo rivale. Mornar je za nešto više od deset minuta napravio seriju 6:1, otišao na 10:6 krajem treće četvrtine i do kraja je rutinski priveo utakmicu kraju.

Briljirao je Miro Kačić s 14 obrana, ali bilo bi nepravedno izdvajati pojedince u odličnoj utakmici. Šut iz igre bio je 61 posto, a realizacija igrača više bila je stopostotna (7:7) što je prava rijetkost.

Bolje uvertire uoči utakmice godine, uzvrata polufinala Eurokupa protiv Acquachiare što se igra u srijedu, nije moglo biti. Naravno, prije toga ima se odraditi subotnji dvoboj protiv neprikosnovenog Primorja.

Partizan - Mornar BS 9:11
BEOGRAD - Bazen na Banjici. Gledatelja 200. Suci Boris Obradović (Crna Gora) i Ivan Raković (Srbija).
Partizan: Soro (3 obrane), Gielen, Mandić 1, Vučinić, Subotić 1(1), Repanović 1, Gogov, Jakšić 3(2), Janković, Tanasković 1, Stojanović 1, Asanović 1, Rističević, Radojević. Trener Vladimir Vujasinović.
Mornar BS: Kačić (14 obrana), Čagalj 2, Marinić-Kragić 3(1), Ćorušić, Čalić, Shiga, Zović 1(1), Lušić 1, Gluhaić, Marelja 1, Ban 3. Trener Zdeslav Vrdoljak.
Igrač više: Partizan 7(2), Mornar BS 7(7).
Peterci: Partizan 4(3), Mornar BS 2(2).
Četvrtine: 4:3, 2:4, 0:3, 3:1.

>> Bukić: Vaterpolo je zakinut, čak i Mladosti prijeti gašenje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije