Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nikola rađen

Srpski reprezentativac priznao da je uzimao kokain: Sve sam iznevjerio!

Nikola Rađen
Marko Lukunić/PIXSELL
21.05.2015.
u 16:05

Posebno želim istaknuti kako mi je žao što sam unio nemir u svoju obitelj, što sam iznevjerio suigrače i trenere, i što sam razočarao ljubitelje vaterpola, poručio je Rađen.

Veliki skandal izbio je oko srbijanskog vaterpolskog reprezentativca Nikole Rađena (30) nakon što je ustanovljeno da je uzimao kokain. Njegov klub, Olympiacos, odmah je raskinuo ugovor, a Svjetska federacija za vodene sportove (FINA) suspendirala ga je na neodređeno vrijeme. Iako je sa Srbijom osvojio svjetski i europski naslov, prijeti mu četverogodišnja zabrana igranja te mu je budućnost u vaterpolu neizvjesna.

Rađen je svoju agoniju odlučio podijeliti s javnosti te se ispričati putem Twittera:

- Iako sam prvo putem društvenih mreža poručio da se do okončanja dopinškog postupka neću oglašavati, zbog velikog interesa javnosti odlučio sam se obratiti otvorenim pismom. Točno je da su nalazi na doping testu bili pozitivni i da mi slijedi suspenzija. Tijekom svoje dugogodišnje karijere i najvećih sportskih uspjeha, bio sam više od 20 puta testiran i svi doping testovi, osim posljednjeg bili su negativni. Prihvaćam odgovornost za svoje postupke i svjestan sam posljedica koje će uslijediti, ali se iskreno nadam da ću biti u prilici ponovno se vratiti vaterpolu. Napravio sam pogrešku koju ću ispraviti, a prvi korak na tom putu je da grešku priznam. Posebno želim istaknuti kako mi je žao što sam unio nemir u svoju obitelj, što sam iznevjerio suigrače i trenere, i što sam razočarao ljubitelje vaterpola.

Međutim, nadam se da ću budućim angažmanom ponovo pridobiti njihovo povjerenje. Veliku zahvalnost dugujem prije svega mojoj obitelji, ali i svima koji su mi pružili podršku u ovom teškom trenutku - poručio je Rađen.

>>Jelavićev suigrač suspendiran zbog kokaina!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije