Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLUFINALE KUPA

Rekordna pobjeda u hrvatskom vaterpolu: Mladost slavila s nevjerojatnih 45:0!

Mladost
Luka Stanzl/PIXSELL
02.12.2016.
u 15:43

U prvom susretu zagrebačke skupine Mladost ih je pobijedila s 45:0, što je rekordna pobjeda u Kupu i uopće u hrvatskom vaterpolu, ako se izuzmu nižerazredne lige.

Vaterpolisti Marsonije iz Slavonskog Broda željeli su se okušati na velikoj sceni, prijavili su se za nastup na polufinalnom turniru Hrvatskoga kupa, ali su teško stradali. U prvom susretu zagrebačke skupine Mladost ih je pobijedila s 45:0, što je rekordna pobjeda u Kupu i uopće u hrvatskom vaterpolu, ako se izuzmu nižerazredne lige. 

Visokoj pobjedi žabaca (koji i nisu zaigrali punom snagom, s prvom sedmorkom samo u prvoj četvrtini) najviše su pridonijeli Lazić s devet te Mardešić s osam pogodaka. U drugom susretu Jug je pobijedio Medveščak s 20:6. 

>> Na turniru u Zagrebu priliku traži i Marsonia

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije