Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vaterpolsko finale

Profesor Jović je u pravu, HRT je pokazao potpunu neprofesionalnost

Paulo Obradović
Foto: Reuters/PIXSELL
10.08.2015.
u 14:40

Spremni su poniziti i hrvatsku reprezentaciju koja je osvojila srebro samo da ne bismo gledali Srbe pobjednike, napisao je na svom Twitter profilu dr. Dejan Jović.

Reprezentacija ti igra finale, na postolju je sa srebrnim medaljama, a ti prekidaš prijenos odmah nakon utakmice, kao da se poslije više ništa nije događalo i kao da ceremonija proglašenja nije važna. Ovo je stajalište brojnih gledatelja HRT-a – i pretplatnika – nezadovoljnih što je prijenos finala Svjetskog vaterpolskog prvenstva naprasno prekinut.

"HRT, još jedna sramota! Spremni su poniziti i hrvatsku reprezentaciju koja je osvojila srebro samo da ne bismo gledali Srbe pobjednike. HRT, naravno, pretpostavlja da nitko od njegovih pretplatnika ne navija za Srbiju. A još manje da ima takvih kojima su draga oba tima", napisao je na svom Twitter profilu dr. Dejan Jović, profesor na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.

S mnogim se političkim stavovima profesora Jovića nećemo složiti, ali ovdje je, mora se priznati, sasvim u pravu.

HRT je tim potezom pokazao potpunu neprofesionalnost jer je cenzurirao dio događaja koji zanima gledatelje. No to je samo vrh ledenog brijega loše prezentacije prvenstva u Kazanju. Prijenosi su se stalno seljakali s Drugog na Četvrti program, iz našeg tabora nije bilo gotovo nikakvih izjava ni poslije ni na dan utakmica. Neka pogledaju kako to RTS radi.

>>Sramota, ponizili su Hrvatsku samo da ne bismo čuli himnu Srbije!

>>Tucak je imao bolji start od Rudića, ali nema zlata, a ni rješenja za Srbiju

Komentara 92

DD
Don-Dom
15:12 10.08.2015.

HRT je bio u pravu. Spriječio je s tim moguće četnikovanje, šajkače i ostalo. Ovo je dobar potez HRT-a pošto znamo kakvi su navijači Srbije....

DE
defektologlogoped
15:48 10.08.2015.

ako srbija ne moze da slusa Kosovsku Himnu,zasto bi Hrvatska morala slusati Srbijansku, pa oni ne priznaju ni da su izvrsili agresiju sa Jna

DU
Deleted user
15:16 10.08.2015.

Zna se tko je na čelu HRT i tko ih je tamo postavio. Ako im nešto nije pravo nek se obrate Radmanu i Milanoviću. Dovoljno se samo sjetiti da su samo nakon velikih pritisaka javnosti i sveopćeg zgražanja prenosili Ćilićevo finale u Americi, te kakav je tretman ostalog sporta na HRT. Ili kad se konstantno na HTV pozivaju jedni te isti ljudi, razni Alači, Šipsi, Ređičke da bi pljuvali protiv svega u našem sportu. Ova vlada je odlučila uništiti sport što se vidi da se u njega ne ulaže ništa, a na HTV se sustavno marginalizira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije