Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatske perjanice

Primorje svladalo Mađare za polufinale. Slavili Jug i Mladost

Petar Muslim
Goran Kovačić/Pixsell
02.05.2015.
u 23:35

Riječanima je trebala pobjeda nad Szolnokijem i do nje su došli u posljednjoj četvrtini koju su dobili s 4:2.

Vaterpolisti Primorja uspjeli su u naumu da osvoje prvo mjesto u skupini Lige prvaka i tako se izravno plasirati u polufinale završnog turnira koji će se od 28. do 30. svibnja odigrati u Barceloni.

Riječanima je trebala pobjeda nad Szolnokijem i do nje su došli u posljednjoj četvrtini koju su dobili s 4:2. U konačnih 9:7 Radu je ugradio tri pogotka, a Vićan 10 obrana.

Jug je u Dubrovniku pobijedio Spandau sa 12:6. U prvom susretu razigravanja za treće mjesto u hrvatskom prvenstvu Mladost je pobijedila Mornar s 11:10.

>>Hrvoje Hrestak: Dvokorakom želimo do bronce

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije