Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tucak objavio imena

Pobjeda protiv Nizozemske osigurava Hrvatskoj nastup u Superfinalu

Hrvatska - Francuska
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/6
06.04.2017.
u 12:54

Vjerujem u našu igru i smatram da smo apsolutni favorit, naročito uz prepune tribine i podršku naših vjernih navijača, rekao je izbornik Tucak.

Izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak objavio je imena 13  igrača s kojima će 11. travnja  u Šibeniku protiv Nizozemske odigrati odlučujuću utakmicu za prvo mjesto u  B skupini koje vodi na Superfinale FINA Svjetske lige.

Na Tuckovom popisu su vratari: Marko Bijač i Marin Šparada, centri: Luka Lončar i Ivan Krapić, bekovi: Marko Macan, Ivan Buljubašić i Andrija Bašić te vanjski igrači: Maro Joković, Antonio Petković, Ivan Domagoj Zović, Anđelo Šetka Loren Fatović  i Ante Vukičević.

Na popisu nema standardnih reprezentativaca Sukna, Bušlje, Garcije, Marcelića i Bukića, a prvi put su u seniorsku reprezentaciju pozvani vratar Mornara BS Šparada i bek Mladosti Bašić

"Predstoji nam bitna utakmica koju moramo pobijediti ukoliko se želimo plasirati na završni turnir Svjetske lige. Vjerujem u našu igru i smatram da smo apsolutni favorit, naročito uz prepune tribine i podršku naših vjernih navijača", rekao je izbornik Tucak koji je uvjeren da će se naši vaterpolisti izboriti nastup na završnici Svjetske lige koja će se u mjesecu lipnju održati u Moskvi.

Utakmica se igra u 19,30 sati na bazenu u Crnici i na njoj će se obilježiti deseta obljetnica osvajanja zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu u Melbourneu (travanj 2017.) pa će se u Šibeniku okupiti ta zlatna generacija koju je vodio izbornik Ratko Rudić.

>>Vrdoljak: Bazeni su prazni, nedostaje nam spektakla

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije