Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavonski brod

Odigrana povijesna vaterpolo utakmica

vaterpolo utakmica Slavonski Brod
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/4
26.01.2014.
u 22:05

U novom kompleksu Gradskih bazena u Slavonskom Brodu danas je odigrana prva, povijesna vaterpolo utakmica između vaterpolista Osijeka i rovinjskih Delfina

Brođani donedavno nisu imali zatvorene bazene, pa stoga nisu imali priliku niti pratiti prave službene vaterpolo utakmice u svom gradu. Ipak, zaljubljenici u taj vodeni sport polako dolaze na svoje.  U novom kompleksu Gradskih bazena u Slavonskom Brodu danas je odigrana prva, povijesna vaterpolo utakmica između vaterpolista Osijeka i rovinjskih Delfina. Pred stotinjak gledatelja Osječani su kao domaćini prvog kola 1.B Hrvatske vaterpolo lige bili bolji i uvjerljivo pobijedili ekipu Delfina rezultatom 15:8, te zadržali trenutni status favorita lige.

Mladi vaterpolisti Osijeka u novu su vaterpolo sezonu ušli s nekoliko značajnih odluka. Jedna od novina je promjena dosadašnjeg imena klubu Kruna u VK Osijek, dok je druga uglavnom financijske naravi i odnosi se na odigravanje utakmica kod kuće na domaćem slavonskom "terenu", odnosno na novootvorenim Gradskim bazenima u Slavonskom Brodu, koji su od Osijeka udaljeni svega stotinjak kilometara i jedini u Slavoniji udovoljavaju uvjete igranja službenih vaterpolo utakmica. Prvi autobus sa navijačima danas je stigao u Brod, a zbog blizine dva grada vožnje nepunih sat vremena i u buduće će klub navijačima iz Osijekakoji žele pratiti utakmice svojih vaterpolistaomogućiti organizirani prijevoz.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije