Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jug protiv Mladosti

Nikša Dobud: Pa, Mladost ima više reprezentativaca

jug, primorje
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
16.11.2013.
u 10:17

Sedmo kolo Jadranske vaterpolske lige koje se igra danas nudi nam hrvatski derbi. Jug CO u Dubrovniku (u 18 sati) dočekuje zagrebačku Mladost. Za tu utakmicu, kao i onu u srijedu protiv Primorca u Zagrebu, u Eurokupu, žapci su se pripremali igrajući ogledne utakmice s novosadskom Vojvodinom koju su ugostili na Savi. Trener Vjekoslav Kobešćak ističe da Novosađani raspolažu vrlo kvalitetnim sastavom i da su im četiri utakmice s njima iznimno koristile. Slično osjećaju i igrači:

– U Gružu nas zasigurno očekuje pravi navijački pakao, no mi smo se dobro pripremili i dat ćemo sve od sebe za dobar rezultat – kazao je Luka Lončar.

Žapci se nadaju dobroj igri, no realni su kad je u pitanju konačan rezultat.

– Odlazak Jugu u Gruž najteže je moguće gostovanje. Želimo se u tom susretu prikazati u što boljem svjetlu, ali teško da možemo iznenaditi jugaše – napomenuo je Luka Bukić.

Dok se Mladost zabavljala europskim kvalifikacijama, Jug se, lišen tih briga, usredotočio na pripreme za utakmicu sa Zagrepčanima kao i za onu s Olympiakosom u srijedu.

– Mladost nam je vječiti sportski suparnik – istaknuo je trener Veselin Đuho, a kapetan Nikša Dobud pomalo je zajedljivo dodao:

– Pa, Mladost ima više reprezentativaca od nas.

To je točno kad se pogleda sastav Hrvatske iz Barcelone (4:3 za žapce), no Jug još ima Boškovića, Markovića, Crnogorca Janovića...

Ostali parovi: POŠK - Branik (18), Šibenik - Primorje (18.15), Budva - Medveščak (18), Jadran (HN) - Mornar (19.30), Jadran (S) - Primorac (19.30)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije