Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poraz od radničkog

Nije pomoglo ni 15 Pavićevih obrana

31.01.2015., Zagreb - Bazen Mladost, 14. kolo Jadranske vaterpolo lige , HAVK Mladost - Radnicki.  Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL
01.02.2015.
u 10:14

Mladost tako u Ligu za prvaka prenosi samo četiri boda (Radnički osam).

Vaterpolisti Mladosti nisu uspjeli u naumu da pred svojim navijačima pobijede Radnički u 14. kolu Regionalne vaterpolske lige (posljednjem po skupinama) i tako mu preotmu drugo mjesto. Gosti iz Kragujevca slavili su pobjedu na Savi od 10:6 (0:0, 3:3, 3:1, 4:2) a Mladost tako u Ligu za prvaka prenosi samo četiri boda (Radnički osam).

Pokazalo se da je neigranje Luke Bukića (ozljeda koljena) i Duje Živkovića (viroza) nenadonadiv hendikep za žapce. A kad je još igrač od kojega se najviše očekivalo, sidraš Luka Lončar, već u trećoj minuti zaradio drugo isključenje, vidjelo se da se mladostašima ne piše dobro.

Prošli bi i gore da na vratima nisu imali sjajnog Josipa Pavića koji je obranio 15 udaraca. A pogotke za Mladost postigli su Anzulović, Dašić, Capan, Buha, Bašić i Lozina.

Ostali rezultati - skupina A: Jadran (S) - POŠK 9:5, Primorje - Branik 25:7, Partizan - Budva 8:8. Poredak: Primorje 40, Radnički 32, Mladost 28, Partizan 19 itd.

Skupina B: Vojvodina - Jadran (HN) 11:11, Primorac - C. zvezda 7:11, Mornar - Medveščak 13:7. Poredak: Jug 36, Mornar 24, Jadran (HN) 23, C. Zvezda 21...

>>Luka Bukić izvan bazena najmanje mjesec dana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije