Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PEH NA PEH

Vaterpolisti spavali u zračnoj luci, zrakoplov kojim su trebali stići se pokvario!

Vaterpolo
Foto: Goran Kovacic/pixsell
09.08.2015.
u 10:29

Odmah nakon proglašenja pobjednika i ceremonije dodjele medalja, vaterpolisti su se uputili prema hotelu, spakirali se i krenuli prema zračnoj luci u Kazanju te su trebali preko Istanbula stići do Zagreba.

Hrvatski vaterpolisti su nakon teškog poraza od Srba (4:11) doživjeli još jednu neugodnost, pokvario im se zrakoplov i umjesto da stignu u Zagreb rano jutros, doći će tek u 19:30.

Odmah nakon proglašenja pobjednika i ceremonije dodjele medalja, vaterpolisti su se uputili prema hotelu, spakirali se i krenuli prema zračnoj luci u Kazanju te su trebali preko Istanbula stići do Zagreba.

Loša ih je vijest zatim šokirala, zrakoplov se pokvario i potom su cijelu noć morali provesti u zračnoj luci, da bi tek ujutro krenuli za Istanbul, iz kojeg nema niti jedna linije za Zagreb sve do poslijepodne. Naravno, Hrvatski vaterpolski savez pokušao je pronaći alternativu i osigurati let preko Münchena, ali s obzirom da je sve bilo u posljednji trenutak, mjesta u zrakoplovu nije bilo!

Pozitivno je stoga u ovoj priči zapravo da nismo osvojili zlato jer bi mnogi navijači na dočeku u zračnoj luci Pleso mogli ostati zakinuti. Kao što su ostali novinari jer je informacija o kašnjenju stigla prekasno, a znala se mnogo ranije...

Šalu na stranu, najbitnije je da se zrakoplov pokvario prije polijetanja.

>> Srbija stigla do svjetskog zlata protiv neprepoznatljive Hrvatske!

>> Srbi se naslađuju: 'Delfini pojeli barakude, prvaci smo svijeta!'

>> Dečki glavu gore, bit će još puno finala!'

Komentara 16

DH
dalibor.hren
10:44 09.08.2015.

Spavati su počeli u bazenu!

DG
damir.geo
11:50 09.08.2015.

Ako se pokvario zrakoplov onda im je avioprijevoznik bio duzan organizirati smjestaj. Naslov sugerira spavanje na stolicama na aerodromu...

Avatar Pavel ic
Pavel ic
15:08 09.08.2015.

e da su bili sabrani i rasturili srbe hrvatska bi poslala avion po njih.hvala VL na cenzuri od 6dana a ove cetnike ne kaznjava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije