Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobrotvorstvo

Navijajte za Mladost ili Jug i pomognite Tonki

Mladost - Jug CO
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/6
21.02.2017.
u 07:04

Sav će prihod biti doniran za liječenje devetogodišnje Tonke Jerković, mlađe kćeri bivšeg vaterpolista Mladosti i hrvatske reprezentacije Vedrana Jerkovića kojoj je dijagnosticirana rijetka bolest moyamoya

Utakmice vaterpolista Mladosti i Juga godinama su već derbiji, ali njihov sraz u srijedu u 18.30 sati na plivalištu uza Savu bit će poseban.

Prodavat će se ulaznice po 20 kuna, a sav će prihod biti doniran za liječenje devetogodišnje Tonke Jerković, mlađe kćeri bivšeg vaterpolista Mladosti i hrvatske reprezentacije Vedrana Jerkovića kojoj je dijagnosticirana rijetka bolest moyamoya.

– Moja Tonka moždani udar doživjela je već s pet godina, i tad je bilo problema, no fatalan je bio drugi udar kad je imala osam. Ostala je potpuno nepokretna, ne može govoriti ni jesti. A liječenje je skupo – kaže Vedran.

>>Ivica Tucak: Neću se libiti tražiti savjet od Ratka Rudića

Komentara 1

MM
mmaus2345
14:22 21.02.2017.

Neka Savez sportova grada Zagreba donira 4.500.000,00 kn kao što je donirao taj iznos NAVA banci. To piše u revizijskom nalazu, a glavni tajnik i stručnakinja Janja još nisu bili u DORH-u. Ali još samo par mjeseci dok miki nee otiđe u ropotarnicu i Remetinec.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije