Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bukić poziva

Na Savi završnica Kupa - tri dana sjajnog vaterpola

18.11.2014., bazen Mladost, Zagreb - FINA Svjetska liga, grupa C, Hrvatska - Turska. Andjelo Setka. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
19.12.2014.
u 07:15

Polufinalni parovi su Primorje - Medveščak (16.45) i Mladost - Jug (18.15). Muški finale je u nedjelju u 16.50 sati.

Osim za proglašenje najboljeg hrvatskog vaterpolista, ovaj je vikend u Zagrebu rezerviran i za završni turnir Hrvatskog vaterpolskog kupa. I to u obje konkurencije: muškoj i ženskoj. Program na plivalištu uza Savu počinje u petak u 20.30 sati prvom polufinalnom utakmicom vaterpolistica Mladosti i Viktorije. U drugoj, u 21.45, sučeljavaju se Bura i Jug.

Finale je u subotu u 15.15, kada kreću i vaterpolisti, a polufinalni parovi su Primorje - Medveščak (16.45) i Mladost - Jug (18.15). Muški finale je u nedjelju u 16.50 sati.

– To su tri dana vrhunskog vaterpola – kaže Perica Bukić, dopredsjednik HVS-a.

U petak je ulazak na bazen besplatan, a dnevne ulaznice za subotu i nedjelju stoje po 30 kuna. Paket za oba dana 50 kuna.

>> Vrdoljak: Mornar Brodospas može u finale

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije