Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATERPOLO

Mornar s 18:5 potopio Primorac

Vaterpolo
Grgo Jelavic/PIXSELL
31.10.2014.
u 20:29

Krajnjih 18:5 izazvalo je veliko oduševljenje u malenoj splitskoj ekspediciji, ali i šire. Mornarevi igraju kao strojevi, melju sve od reda.

Spektakularne vijesti s Malte šalju vaterpolisti Mornar Brodospasa. Nakon tri kola Mornar je osigurao ulazak u četvrtfinale Eurokupa, momčad Zdeslava Vrdoljaka doslovno je potopila crnogorski Primorac iz Kotora.

Krajnjih 18:5 izazvalo je veliko oduševljenje u malenoj splitskoj ekspediciji, ali i šire. Mornarevi igraju kao strojevi, melju sve od reda. Pred Vrdoljakovom momčadi do sada su pali Steaua, Montpellier i sada Primorac. Do kraja kvalifikacijskog turnira ostao je još dvoboj s domaćinom, Vallettom.

- Ova utakmica bila je kruna cijelog turnira na kojem igramo stvarno dobro. Protivnici su bili jaki, zahtjevni, ali mi smo maksimalno fizički i taktički spremni za sve rivale. Stvarno uživamo, evo već smo osigurali prolazak dalje, a čeka nas i slobodna nedjelja koju ćemo iskoristiti za razgledavanje Malte kako bismo se što više kulturno uzdigli - prenio nam je svoje dojmove topnik Mornara, bum-bum Jerko Marinić-Kragić.

Mornar Brodospas - Primorac 18:5

Mornar BS: Kačić, Čagalj, Marinić-Kragić, Ćorušić 2, Čalić 2, Shiga 2, Zović 1, Lušić 2, Burić 4, Gluhaić 3, Marelja 1, Ban 1, Anić. Trener Zdeslav Vrdoljak

>> Mornar pobijedio i Montpellier, čeka se ždrijeb četvrtfinala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije