Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kvalifikacije za Eurkup

Mornar pobijedio i Montpellier, čeka se ždrijeb četvrtfinala

mornar brodospas
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
31.10.2014.
u 13:43

Od prve minute Mornar se postavio kao gazda u bazenu, odličan je bio vratar Miro Kačić, koji je sakupio 14 obrana

Mornari su nastavili svoj pobjedonosni hod na Malti. U 2. kolu kvalifikacija Eurokupa Mornar Brodospas je s 11:9 svladao francuski Montpellier i čvrsto drži prvo mjesto na tablici. Momčadi Zdeslava Vrdoljaka preostale su još utakmice protiv Primorca iz Kotora i domaće Vallette, ali izvjesno je da se s nestrpljenjem čeka ždrijeb četvrtfinala koji se u utorak ima održati u Luksemburgu.

Od prve minute Mornar se postavio kao gazda u bazenu, odličan je bio vratar Miro Kačić, koji je sakupio 14 obrana. Marelja i Ćorušić na centarskoj poziciji dominirali, a istakao se i Japanac Shiga, koji je, uz dva pogotka, imao i tri asistencije. Naravno, trener Vrdoljak ne želi nikoga posebno isticati, smatra da je na Malti trijumfirala momčad.

- Bila je to tvrda utakmica, pravo 'klanje' u bazenu, suci su pustili tuču i borbu. No, znali smo odgovoriti na pravi način, opet smo odigrali odličnu utakmicu. Vodili smo stalno dva, tri razlike, Francuzi su tek u finišu ublažili poraz. Nema igrača koji je podbacio, na ovom turniru izgledamo i igramo kao momčad - kazao je Vrdoljak.

Mornar Brodospas - Montpellier 11:9 

Mornar BS: Kačić, Čagalj 1, Marinić-Kragić, Ćorušić 1, Čalić 1, Shiga 2, Zović, Lušić, Burić 2, Gluhaić 3, Marelja 1, Ban, Anić. Trener Zdeslav Vrdoljak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije