navigacija Vaterpolo 85
PRVENSTVO HRVATSKE

Mladostaši svladali Primorje tek nakon peteraca

Nakon 8:8 u osnovnom dijelu, u produžecima je bilo 9:9. U zadnjoj seriji peteraca Pavić je obranio Vargi, a Milaković je zabio

Mladostaši svladali Primorje tek nakon peteraca

Foto: Pixsell

U iznimno uzbudljivom prvom polufinalnom susretu vaterpolskog doigravanja Mladost je u Zagrebu pobijedila Primorje, ali tek nakon izvođenja peteraca, s 14:13. Utakmica je inače završila neodlučenim rezultatom 8:8 (2:2, 1:2, 2:1, 3:3), a pobjednik nije dobiven niti nakon produžetaka (9:9).

U izvođenju petraca ključna je bila posljednja serija. Pavić je obranio udarac Danijela Varge a potom je Kristijan Milaković bio precizan.

Taj je dvojac najzaslužniji za pobjedu Mladosti. Paviću je to bila 17. obrana a Milakoviću četvrti pogodak. Osim njega, strijelci za žapce bili su: Udovičić (2), Mallarach (2), Letica (2), Radu, I. Milaković, Hinić i Bukić. Kod primorjaša je najućinkovitiji bio Franković (4), jedan od čak sedmorice bivših mladostaša u redovima Riječana.

- Malo nas je na kraju pomazila i sreća, ali zaslužili smo je jer smo od početka igrali vrlo angažirano iako smo nastupili bez ozlijeđenih Vukičevića i Perića. Ali Kristijan je odigrao odličnu utakmicu a mali Bukić je dokazao da je vrhunski talent. Primorje se sigurno neće opustiti u uzvratu, ali mi ćemo i u Rijeci tražiti svoju priliku - kazao je Pavić.

Ocijeni:

1 2 3 4 5

0 (0 ocjena)
Ispravi pogreške

Ključne riječi

Komentari

Registracija