Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za LP

Mladost samo neodlučeno s Hercegnovljanima, Primorje potopilo Marseille

Mladost
Igor Kralj/PIXSELL
17.10.2014.
u 23:05

- Nismo bili pravi, nismo zaslužili pobjedu. Još smo dobro i prošli, mogli smo i izgubiti - nije mogao suspregnuti ljutnju trener Vjekoslav Kobešćak

Vaterpolisti Mladosti mogli bi gorko zažaliti zbog ispuštene pobjede u prvom kolu kvalifikacijskog turnira Lige prvaka u Zagrebu. Odigrali su s hercegnovskim Jadranom neodlučeno 7:7 (1:2, 3:1, 1:1, 2:3), iako su četiri minute prije kraja imali vodstvo od 7:5. Od pobjede ih je dijelilo samo 14 sekundi, koliko su gosti imali za posljednji napad. I, začudo, postigli su pogodak već nakon pet sekundi. Moskov je prevario iskusnog Lončara, neometan tukao prema Marcelićevim vratima i - pogodio za izjednačenje.

Tim gafom, i jednim prije toga, Lončar je iskompromitirao svoju inače solidnu igru. A to prije toga dogodilo se u 24 minuti pri vodstvu žabaca od 5:4. Dvojica Luke, Lončar i Bukić, našli su se sami ispred suparničkog vratara Kandića (odličan, obranio je osam udaraca), Bukić je dodao Lončaru i kad se očekivao udarac i siguran pogodak Lončar je vratio Bukiću. No, mlađi Luka kao da nije očekivao takav potez, lopta mu je ispala iz ruku i prilika je otišla u nepovrat. 

I sve to ne bi bilo toliko loše za mladostaše da su gosti nastupili u najavljivanom najjačem sastavu. Ali, nisu. Sidraš Zloković je stigao u Zagreb, ali zbog ozljede ramena nije nastupio. Pa je žal mladostaša tim veća. 

- Nismo bili pravi, nismo zaslužili pobjedu. Još smo dobro i prošli, mogli smo i izgubiti - nije mogao suspregnuti ljutnju trener Vjekoslav Kobešćak. 

Priliku za popravni žapci će imati sutra u 18 sati kada će se sastati s Marseilleom, koji je bio lak plijen našeg Primorja (17:8). Riječani će se u  sutra19.45 sučeliti s Jadranom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije