Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATERPOLO

Kobešćak: Radnički je fantastična momčad, u nekim situacijama bolja od nas

Mladost
Vecernji.hr
28.01.2015.
u 14:08

- Radnički je fantastična, kompaktna momčad, u nekim situacijama bolja od nas. Nažalost zbog ozljede koljena, Luka Bukić neće biti u mogućnosti odigrati utakmicu no nadam se da će svi ostali igrači biti u punoj spremi - izjavio je trener Mladosti, Vjekoslav Kobešćak.

Zagreb je ovog vikenda domaćin uzbudljivog vodenog okršaja zagrebačke Mladosti i momčadi  Radničkog Kon Tiki iz Kragujevca. Napeta utakmica četrnaestog kola Triglav regionalne vaterpolo lige, očekuje nas u subotu, 31. siječnja u 18.15 sati, na bazenu Mladosti na Savi, a moći će je u izravnom TV prijenosu, gledati i svi MAXtv korisnici na Arenasport 1 kanalu.

- U svakom slučaju očekuje nas vrlo teška utakmica u kojoj nam je vrlo važno osvojiti tri boda koja ćemo prenijeti u drugi krug natjecanja. Radnički je fantastična, kompaktna momčad, u nekim situacijama bolja od nas. Nažalost zbog ozljede koljena, Luka Bukić neće biti u mogućnosti odigrati utakmicu no nadam se da će svi ostali igrači biti u punoj spremi kako bismo mogli pobijediti Radnički - izjavio je trener Mladosti, Vjekoslav Kobešćak.

Ususret četrnaestom kolu, zagrebačka Mladost sa osvojenih 28 bodova nalazi se na trećem mjestu u grupi A, te za drugoplasiranim Radničkim zaostaje samo jedan bod dok za vodećim riječkim Primorjem Erste Bank zaostaje 9 bodova. U grupi B sa 36 bodova uvjerljivo je vodeći dubrovački Jug Croatia Osiguranje.

Ulaznice za subotnji okršaj Mladosti i Radničkog mogu se, po cijeni od 20 kuna, kupiti u sustavu Ulaznice.hr ili sat vremena prije početka utakmice na blagajni kluba Mladost. U nadolazećem kolu očekuje nas još nekoliko utakmica pa tako u grupi A, Primorje EB dočekuje AVK Branik, Partizan će igrati protiv Budve, a splitski Jadran odmjerit će snage s OVK Poškom. U grupi B slobodan je Jug CO, Primorac dočekuje Crvenu zvezdu, Mornar BS igrat će s Medveščakom dok će Vojvodina dočekati Jadran HN.

Komentara 1

Avatar AG
AG
22:35 28.01.2015.

Kakva crna regija prestanite s tim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije