Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europski prvaci

Jugu se sprema veliki doček, a pogledajte 'ludnicu' u svlačionici

Jug
Foto: Screenshot
1/8
05.06.2016.
u 13:57

Igrači Juga pobjedu su burno proslavili u svlačionici, što možete vidjeti u videu kojeg su objavili na društvenim mrežama, ali prava fešta tek se sprema.

Vaterpolisti Juga sinoć su pobijedili Olympiakos sa 6:4 i postali europski prvaci. Dubrovačka momčad odigrala je borbeno i srčano te zasluženo došla do velikog slavlja i svog četvrtog naslova prvaka Europe, prvog od 2006. godine.

- Strašna, strašna, strašna sezona. Nikad nisam mogao sanjati ovo. Ovo su bili najteži trenuci za mene zbog mog tate, svi su bili uz mene i dali mi podršku. Ovo je za njih. ovog nema nigdje na svijetu, ostajem u Jugu i sljedeće sezone, kazao je presretni Felipe Perrone, najbolji igrač završnog turnira.

Igrači Juga pobjedu su burno proslavili u svlačionici, što možete vidjeti u videu kojeg su objavili na društvenim mrežama, ali prava fešta tek se sprema. Vaterpoliste Juga na Stradunu večeras očekuje veliki doček, a poznavajući grad Dubrovnik, na slavlje će im doći tisuće i tisuće ljudi. Tako i treba, dečki su zaslužili!

>>Jug osvojio 14. naslov za Hrvatsku, opet smo pretekli Talijane

>>Jug pobijedio Olympiakos i četvrti put postao europski prvak!

Komentara 1

MH
mrtav-hladan
19:54 05.06.2016.

Čestitke ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije