Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vaterpolo

Jugaši na megdan Zvezdi bez Dobuda i Nikole Janovića

27.02.2014., Gradski bazen Gruz, Dubrovnik - Triglav jadranska vaterpolo liga 2013/2014., 17. kolo, VK Jug CO - VK Primorje EB. Nikola Janovic.  Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL
Grgo Jelavic/PIXSELL
17.01.2015.
u 07:45

Prije dvije godine dvoboj tih klubova odlučivao je o europskom prvaku, pobijedili su Beograđani, pa će sad Dubrovčani nastojati uzvratiti.

U današnjem 12. kolu Regionalne vaterpolske lige najuzbudljivije bi moglo biti u beogradskom dvoboju između Crvene zvezde i Juga (18).

Prije dvije godine dvoboj tih klubova odlučivao je o europskom prvaku, pobijedili su Beograđani, pa će sad Dubrovčani nastojati uzvratiti.

No, u Beograd su otputovali bez kažnjenog Dobuda i bolesnog Nikole Janovića. Ostali parovi: Mladost - POŠK (18), Primorje - Budva (19), Primorac - Medveščak (19).

>> Kobešćak: Igrali smo jako slabo u obrani i tu je kraj priče

Komentara 1

Avatar AG
AG
22:39 28.01.2015.

..bala vas regija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije