Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12. naslov

Jug pobijedio Primorje i postao prvak Hrvatske!

Jug prvak Hrvatske
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/12
04.05.2016.
u 19:52

Maro Joković je dao 4, Paolo Obradović tri gola, Felipe Perrone dva, a Marko Macan, Loren Fatović, Hrvoje Benić i Javier Garcia po jedan gol za Jug

Vaterpolisti Juga CO osvojili su naslov prvaka Hrvatske nakon što su i u trećoj finalnoj utakmici u Dubrovniku pobijedili riječko Primorje EB s 13-7(3-4, 4-1, 3-2, 3-0) te osvojili naslov s glatkih 3-0 u pobjedama. 

Pred ispunjenim bazenom u Gružu, u kojem su svi gledatelji bili u bijelim majicama, Jug je došao do uvjerljive pobjede. Riječani se nisu predavali, dobili su prvu četvrtinu s 4-3, no u nastavku su domaćini zabili 10, a Primorje samo četiri gola.

Maro Joković dao je 4, Paolo Obradović tri gola, Felipe Perrone dva, a Marko Macan, Loren Fatović, Hrvoje Benić i Javier Garcia po jedan gol za Jug, dok su kod Riječana strijelci bili Cosmin Radu (3), Anđelo Šetka (2) te Damir Burić i Mislav Vrli.

Dubrovčanima je to 12. naslov prvaka Hrvatske, a prvi nakon 2013. godine. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije