Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imat ćemo finalista

Jug se plasirao u polufinale Lige prvaka i igra protiv Primorja!

Primorje - Jug
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/4
28.05.2015.
u 20:29

Drugi par čine talijanski Pro Recco i pobjednik dvoboja između domaćina Barcelonete i mađarskog Szolnokija.

Vaterpolisti dubrovačkog Juga plasirali su se u polufinale Lige prvaka. Na završnom turniru u Barceloni pobijedili su mađarski Eger 10:8 (2:1, 2:2, 3:2, 3:2).

Bila je to napeta i tijesna utakmica, ali Jug je dominirao cijelo vrijeme te Mađarima niti u jednom trenutku nije prepustio vodstvo. Andro Bušlje bio je najbolji, zabio je tri gola, a s dva mu je pomogao Paulo Obradović. Isto tako, treba istaknuti da je Marko Bijač na golu skupio deset obrana.

A sada nas u polufinalu očekuje hrvatski okršaj između Juga i primorja. Iste momčadi nedavno su igrale u finalu prvenstva Hrvatske, a Riječani su s ukupnih 3:2 pobijedili i obranili naslov prvaka. Novi susret zakazan im je za petak.

Drugi par čine talijanski Pro Recco i pobjednik dvoboja između domaćina Barcelonete i mađarskog Szolnokija.

>>Riječani nisu dopustili iznenađenje: Večernjakov pehar ostaje na Kantridi

>>Naprijed, primorjaši i jugaši, Hrvatska čeka naslov još od 2006.!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije