Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska natjecanja

Jug CO izgubio od Pro Recca, Primorje od Ferencvarosa

25.04.2015., Zagreb, Bazen Mladost - Druga polufinalna utakmica za vaterpolskog prvaka Hrvatske, HAVK Mladost - VK Jug CO Duborovnik.  Duje Zivkovic, Miho Boskovic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/8
10.12.2016.
u 20:17

Za Jug je tri gola zabio Loren Fatović, a dva Felipe Perrone, dok je kod talijanskog sastava Filip Filipović postigao tri, a Aleksandar Ivović i Dušan Mandić po dva

 Vaterpolisti dubrovačkog Juga CO poraženi su u derbiju 2. kola B skupine Lige prvaka u svom Gružu od talijanskog Pro Recca 8:11 (2:2, 2:6, 1:3, 3:0). 

Dubrovčani su uvjerjivo izgubili od najskuplje momčadi svijeta, koja je u drugoj četvrtini povela s 8:4 i lako došla do pobjede.

Za Jug je tri gola zabio Loren Fatović, a dva Felipe Perrone, dok je kod talijanskog sastava Filip Filipović postigao tri, a Aleksandar Ivović i Dušan Mandić po dva. 

Vaterpolisti riječkog Primorja EB ispali su u četvrtfinalu Eurokupa nakon što su i u uzvratnom susretu četvrtfinala izgubili u Budimpešti od Ferencvarosa s 12:8 (2:0, 5:3, 3:3, 2:2). U prvom susretu u Rijeci Mađari su slavili s 13:9. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije