Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPJEŠNI

Pobjede Primorja i Juga u regionalnoj Jadranskoj ligi

Primorje - Eger
Goran Kovacic/pixsell
07.02.2016.
u 22:43

Jug vodi s 39 bodova ispred Primorja (33) i Jadrana iz Herceg Novog (33), Partizan je četvrti s 21 bodom, a zagrebačka Mladost peta s 17.

U dvobojima 14. kola regionalne Jadranske lige vaterpolisti riječkog Primorja EB slavili su kod Partizana u Beogradu s 14-8, dok je Jug u Dubrovniku "razbio" Radnički iz Kragujevca s 16-2. 

Jug vodi s 39 bodova ispred Primorja (33) i Jadrana iz Herceg Novog (33), Partizan je četvrti s 21 bodom, a zagrebačka Mladost peta s 17.

Istodobno, vodstvo lige donijelo je u nedjelju odluku kojom se beogradska Crvena zvezda isključuje iz lige zbog nepravilne registracije igrača i nedolaska na utakmicu  s Vojvodinom.

>> Jug deklarisao Vojvodinu, Partizan i Mladost remizirali

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije