Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivica tucak:

Osiguran je Bergamo, ali i Budva je važna!

Ivica Tucak
Goran Jakuš/Pixsell
20.03.2015.
u 00:30

Zbog ozljede neće igrati Bošković i Obradović, a Buljubašić je dobio poštedu jer očekuje prinovu.

Najbolji hrvatski vaterpolisti još jednom odlaze iz Varaždina s najljepšim dojmovima. U samo nekoliko dana pobijedili su Francusku (15:9), odradili dva ogledna treninga s Rudićevim Brazilcima i družili se nakon utakmice s mališanima s teškoćama u razvoju (iz Centra Tomislava Špoljara) koji su poklonjene kapice odmah nataknuli na glave.

Već danas u 18 sati očekuje ih novi dvoboj, gostovanje kod Crne Gore u Budvi.

– Ostvarili smo cilj i osigurali nastup na završnom turniru Svjetske lige u talijanskom Bergamu. No očekujemo i dobar rezultat u Budvi i zbog prestiža, ali i zbog toga što želimo sačuvati prvo mjesto u skupini. Obradović nam je ozlijeđen, a Buljubašića smo pustili jer čeka prinovu u obitelji. No unatoč tome igrat ćemo najbolje što možemo – kaže naš izbornik Ivica Tucak.

>>Hrvatska pobijedila Francusku i osigurala završni turnir

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije