Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski izbornik

Ivica Tucak: Neću se libiti tražiti savjet od Ratka Rudića

Ivica Tucak
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
10.02.2017.
u 09:22

- Ratko i ja već smo surađivali, bio sam mu pomoćnik i drago mi je da ćemo i dalje surađivati

Hrvatska vaterpolska reprezentacija pred novim je izazovima. Najprije je ovaj vikend očekuje nastup na Volvo kupu u Budimpešti, a potom u utorak i odlučujuća utakmica Svjetske lige u Grčkoj. Izbornik Ivica Tucak za te dvije akcije računa na 19 igrača, s time da je Bušlji i Jokoviću dopustio da preskoče Budimpeštu i sačekaju ih u Ateni. Na zamolbu da komentira ulazak Ratka Rudića u Stručni savjet kazao je:

– To je veliki plus za hrvatski vaterpolo. Ratko i ja već smo surađivali, bio sam mu pomoćnik i drago mi je da ćemo i dalje surađivati. Neću se libiti tražiti njegov savjet – naglasio je Tucak na presici koja je iskorištena i za potpisivanje sponzorskog ugovora s tvrtkom Carvel, distributerom Diadore, Ipaneme i drugih brendova za Balkan. Ugovor su potpisali Perica Bukić i Danijela Vasić, direktorica Carvela.

>>'Vratio sam se kako bismo Srbe svrgnuli s trona'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije