Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjeko kobešćak:

I protiv Pro Recca isti cilj: pobijediti!

Maro Joković
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
29.10.2014.
u 08:00

Primorjaši imaju lakši posao u Beogradu.

Žele li se pridružiti Jugu u Ligi prvaka, vaterpolisti Primorja i Mladosti moraju učiniti još samo jedan dvokorak. Moraju u dvije kvalifikacijske utakmice biti bolji od svojih suparnika – Zagrepčani od Pro Recca, a Riječani od Crvene zvezde.

Lako rečeno, malo teže ostvarivo. Barem kada su mladostaši u pitanju. Pro Recco je, uz Mladost, jedan od najtrofejnijih klubova u Europi, ali ta je momčad danas zapravo reprezentacija svijeta. S ponajboljim talijanskim, srpskim, crnogorskim igračima, ali i jednim Hrvatom – ljevorukim Marom Jokovićem (na slici). No žapci su i uoči večerašnje utakmice u gostima (20.30 sati) optimisti.

– Bez obzira na snagu Pro Recca, naš je cilj uvijek isti: pobijediti – kaže trener Vjeko Kobešćak, osokoljen i subotnjom pobjedom nad Partizanom od 16:8.

Primorjaši imaju lakši posao u Beogradu (19 sati), ali i jedni i drugi priliku za korekciju imaju 12. studenoga kada se igraju uzvrati.

>> U derbiju regionalne lige Mladost potopila Partizan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije