Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDAL

Huligani u Zagrebu napali vaterpoliste Partizana, tukli ih šipkama i bokserima

10.09.2016.
u 11:19

- Jednom vaterpolistu je slomljen prst, a više njih je zadobilo udarce u glavu šipkama i rukama. Vaterpolisti nisu zadobili unutarnje ozljede - rekao je za RTS Dragan Tomašević,

Zagrebačka policija istražuje što se točno dogodilo 8. rujna oko 20.30 sati kada su, prema prijavi, u Zagrebu napadnuti kadeti vaterpolskog kluba Partizan.  

U tom napadu, dva mladića iz beogradskog kluba lakše su ozlijeđena. Da su napadnuti, policija je doznala u 22.15, kada su se mladići vratili u hotel u kojem su smješteni. Tada su o događaju obavijestili policiju, koja je počela kriminalističko  istraživanje te potragu za počiniteljima. 

U zagrebačkoj policiji kažu da prije no što su ih iz hotela obavijestili što se dogodilo mladim vaterpolistima, nikakvu dojavu o napadu nisu dobili.  

Istovremeno, beogradski mediji pišu da je mlade vaterpoliste napala skupina maskiranih huligana, koja je bila naoružana  šipkama i bokserima. Isto tako u srbijanskim medijima objavljeno je da je jednom od napadnutih mladića slomljen prst. 

- Djeca su otišla jesti i njih šestoricu je napalo 20 maskiranih huligana. Nisu imali noževe, ali jesu šipke, boksere... Nije bilo provokacija, samo je jedan vaterpolist imao diskretnu majicu Partizana s malim grbom. Znali su gdje idu i upozorili smo ih kako se trebaju ponašati - ispričao je za Blic Dragan Tomašević, jedan od roditelja te dodao:

- Naša djeca su napadnuta samo zato što su Srbi... Veće posljedice su izbjegnute, vratar je zadobio prijelom prsta. Dobili su baš dobre batine, mnogo udaraca u glavu.

Roditelji mladih srpskih sportaša otputovali su u Zagreb.

>> Srbi se bune zbog poraza Hrvatske, a istu su stvar oni napravili u Pekingu!

Komentara 184

Avatar komentatorx
komentatorx
11:45 10.09.2016.

Za svaku osudu.

SM
smrad
11:40 10.09.2016.

Huliganima bi trebalo hitno uručiti krampove i lopate,te uvesti radno vrijeme od 7-19 h,riješen problem

DU
Deleted user
12:20 10.09.2016.

Šipka,bejzbol palica,šaka,uopće silom se najbolje rješavaju problemi.Imamo bezbroj mrtvih i unesrećenih a ništa ni za milimetar nije bolje.Od napadnutih ozljede će vremenom proći,ali napadači će teško izliječiti svoje bolesne i zatrovane duše...Kad bi sila rješavala bilo kakav problem,bilo bi to možda i dobro,ali sila ga samo uvećava...Zato,treba se naoružati humanošću,dobrotom,ljubavlju,čistim srcem,dobrom voljom,povjerenjem,razumjevanjem,tolerancijom i tsl,a ne štangom kao posljednji primitivac...Tko se dohvati štange,poražen je i prije nego li je krenuo u sukob,samo to tada ne razumije,pošto naplata slijedi kasnije,tj,tko zlo učini,ono mu se vraća a da ni sam ne zna odakle dolazi...Meni je na kraju više žao ovih koji su napadali,za njih teško da ima nade,tj.sutra će ih morati trpiti okolina,žena,djeca,rodbina,susjedi,poznanici,prijatelji...Katastrofa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije